fbpx

Abs Workout
in Den Haag

Lestijden Abs

Dinsdag:
08:00 – 08:30 uur

Woensdag:
19:00 – 19:30 uur

Wat is Abs Workout bij Health en Fit De werf in Den Haag

Een abs workout in Den Haag houd in dat je actief aan de slag gaat met de buikspieren. De basis op weg naar zichtbare buikspieren is dus het verlagen van je inname en tegelijk krachttraining doen om je lichaam te shapen. Terwijl je je inname verlaagt, is het belangrijk om te kijken naar de invulling van je voedingspatroon. Natuurlijk moet je vooral doen wat werkt voor jou.

Je kunt samen met andere de abs training doen waardoor je een heerlijk lichaam krijgt. Ook is het mogelijk om je krachttraining en cardio training te doen in de sportschool. Hierdoor krijg je een complete work-out en zul je volop genieten van je nieuwe lichaam.

Voor wie is abs workout

De abs workout in Den Haag is voor iedereen bestemd die graag aan de slag wilt gaan met de buikspieren. Man of vrouw, jong of oud, beginnende sporter of gevorderde sporter we verwelkomen iedereen met even veel plezier. Ook is de abs workout een mooie manier om jezelf uit te dagen. Onze professionele en ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen waar nodig is. We bieden voor iedereen een veilige, nieuwe en schone sportomgeving aan.

Reserveer een gratis proefdag voor Abs Workout in Den Haag

Wil je eerst een keer ervaren hoe het is om Abs workout bij Health en Fit De Werf in Den Haag te doen? Dat is geen probleem! Er is namelijk de mogelijkheid om vrijblijvend een proefdag mee te doen.