fbpx

Core Workout
in Den Haag

Wat is Core Workout bij Health en Fit De Werf in Den Haag

Core Training is een workout die zich specifiek richt op je mid-sectie. Alle spieren in dit gebied zullen tijdens de oefeningen in les worden aangepakt, inclusief je buik-, rug- en bekkenspieren. Deze spieren zijn niet alleen belangrijk voor een strak en mooi lichaam, maar werken ook als stabilisator.

Bij zowel grote als kleine bewegingen zorgen je core spieren voor stabiliteit in je rug en bekken. Je core optimaal sterk houden is niet alleen belangrijk voor het sporten, maar ook voor alledaagse activiteiten.

Een core workout richt zich op het midden van je lichaam. Een sterke core zorgt voor meer stabiliteit en verbetert je coördinatie. Een getrainde romp zorgt voor een optimale krachtoverdracht over de gehele spierketen. Een core workout voorkomt blessures.

Voor wie is een core workout

Een core workout is voor iedereen die sport, en dan voornamelijk voor degene die een sterker of stabilere core willen. Onze professionele en ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen waar nodig is. We bieden voor iedereen een veilige, nieuwe en schone sportomgeving aan.

Reserveer een gratis proefdag voor Core Workout in Den Haag

Wil je eerst een keer ervaren hoe het is om core workout bij Health en Fit De Werf in Den Haag te doen? Dat is geen probleem! Er is namelijk de mogelijkheid om vrijblijvend een proefdag mee te doen.