fbpx

WOD Training
in Den Haag

Wat is WOD bij Health en Fit De Werf in Den Haag

Een WOD is een term waarmee een training wordt bedoeld. Het is een afkorting en staat voor Workout of the Day. Vooral bij Crossbox wordt deze term veel gebruikt. Een WOD- training bevat vaak slechts enkele oefeningen.

Tijdens de WOD in Den Haag voer je een bepaalde combinatie van oefeningen uit voor een bepaalde tijd of totdat je een bepaald aantal herhalingen hebt gedaan. Een gemiddelde WOD duurt ongeveer 15 minuten. Tijdens de work-out of the day (WOD) is er geen concurrentie, je strijdt letterlijk tegen jezelf.

WOD is niet alleen goed voor je lichaam maar het werkt ook ontstressend: door je frisse, actieve geest begin je gegarandeerd gestructureerd aan je werkdag. Ook doe je nieuwe ideeën op. 60% van de sporters denkt tijdens het sporten wel eens aan werk of studie en doet daarbij nieuwe inzichten op, dus dat is ook mooi meegenomen!

Voor wie is WOD?

Is afvallen je fitnessdoel? Wil je spiermassa opbouwen? Of wil je bepaalde technieken onder de knie krijgen? Misschien heb je zelfs meerdere doelen. WOD kan je helpen om je doelen te bereiken. Door de diversiteit aan oefeningen verbrand je vet, bouw je spieren op en werk je aan je conditie. Onze professionele en ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen waar nodig is. We bieden voor iedereen een veilige, nieuwe en schone sportomgeving aan.

Reserveer een gratis proefdag voor WOD workout in Den Haag

Wil je eerst een keer ervaren hoe het is om een WOD bij Health en Fit De Werf in Den Haag te doen? Dat is geen probleem! Er is namelijk de mogelijkheid om vrijblijvend een proefdag mee te doen