fbpx

Crossfit in
Den Haag

Wat is CrossFit bij Health en Fit De Werf
in Den Haag

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd in een trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

Daarnaast train je bij CrossFit in Den Haag doorgaans op percentages van jouw 1 rep max. Dit betekent dat je de oefening uitvoert op bijvoorbeeld 85% van het gewicht dat je 1 keer kunt tillen. Bij Squats, deadlifts of en andere oefeningen kan het gewicht dus snel oplopen. Je moet daarom goed op de uitvoering blijven letten en luisteren naar de grenzen van jouw lichaam, om zo blessures te voorkomen. De ene workout is de andere niet.

Voor wie is CrossFit?

In principe is crossfit voor iedereen! Maar het is ook ideaal voor de mensen die niet voor een bepaalde hobby of sport trainen maar gewoon een betere conditie willen hebben. Onze professionele en ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen waar nodig is. We bieden voor iedereen een veilige, nieuwe en schone sportomgeving aan.

Reserveer een gratis proefdag voor CrossFit workout in Den Haag

Wil je eerste een keer ervaren hoe het is om een CrossFit workout bij Health en Fit De Werf in Den Haag te doen? Dat is geen probleem! Er is namelijk de mogelijkheid om vrijblijvend een proefdag mee te doen.

WOD- Training

Een WOD is een term waarmee een training wordt bedoeld. Het is een afkorting en staat voor Workout of the Day. Vooral bij Crossfit wordt deze term veel gebruikt. Een WOD- training bevat vaak slechts enkele oefeningen.