fbpx

Calisthenics
in Den Haag

Wat is Calisthenics bij Health en fit De Werf in Den Haag

Calisthenics in Den Haag is een vorm van lichaamsbeweging die bestaat uit een
verscheidenheid aan bewegingen waarbij grotere spiergroepen worden getraind. De oefeningen tijdens calisthenics worden vaak ritmisch en met minimale uitrusting uitgevoerd. Het is een trainingsvorm waarbij je het lichaam traint via kracht- en conditieoefeningen.

Ook zul je merken dat je dankzij calisthenics flexibiliteit ontwikkelt. De meeste oefeningen met je lichaamsgewicht als belasting gaan gepaard met een ruime bewegingsaplitude, je maakt dus lange bewegingen met volledige strekking, dit zorgt ervoor dat je flexibeler zult worden.

Naast het ontwikkelen van kracht en uithouding, versterkt calisthenics de functie en de kwaliteit van de beenderen, pezen en de gewrichten. Dit in combinatie met het flexibeler worden zorgt ervoor dat je minder blessures zult oplopen tijdens het sporten, maar ook in het dagelijkse leven.

Calisthenics is een veelzijdige trainingsmethode waarbij je kracht, conditie en coordinatie combineert. Door dit te trainen kijg je meer controle over bepaalde bewegingen en uitvoeren van oefeningen. Verder zal het balans houden tijdens je trainingen ook wordern bevorderd.
Naast dat je kracht en conditie opbouwt zul je met de tijd merken dat je steeds fitter wordt.

Het is dus een fitnessvorm die behoorlijk intensief kan worden uitgevoerd, maar jij bepaalt het niveau!

Voor wie is calisthenics

Calisthenics is een fitnessvorm die voor iedereen bestemd is. Iedereen is dan ook bij Health en Fit De Werf in Den Haag welkom. We bieden ervaren en professionele instructeurs aan in een veilige en frisse sport omgeving.

Reserveer een gratis proefdag voor calisthenics in Den Haag

Wil je eerste een keer ervaren hoe het is om een calisthenics training bij Health en Fit De Werf in Den Haag te doen? Dat is geen probleem! Er is namelijk de mogelijkheid om vrijblijvend een proefdag mee te doen.