fbpx

Circuittraining & HIIT
in Den Haag

Lestijden HIIT

Maandag:
19:00 – 19:30 uur

Dinsdag:
08:30 – 09:00 uur

Donderdag:
19:30 – 20:00 uur

Vrijdag:
08:45 – 09:15 uur

Wat is Circuittraining & HIIT bij Health en Fit De Werf in Den Haag

Dit is een fitness vorm die gebasseerd is op intervaloefeningen, cardio en kracht afwisselend met korte pauzes van actief herstel en rust. Door de combinatie van zware oefeningen en weinig rust, werk je zowel aan het verbeteren van je conditie als het vergroten van je spierkracht en spiermassa.

Het voordeel van deze training is dat je heel effectief sport. Je kunt in korte tijd al een grote verbetering merken in je conditie, gewicht en spierkracht. Vaak is dit ook een training die ongeveer 20 to 50 minuten duurt, hierdoor is dit de perfecte training als je een drukke agenda hebt.

Voor wie is Circuittraining & HIIT

Deze training is voor iedereen geschikt. Ben je een fanatieke sporter, dan kun je er voor kiezen om wat uitdagendere oefeningen te doen en wat korte rust momenten in te lassen. Als je een beginner bent, dan kun je een eenvoudig en rustiger temp kiezen. Van veel fitness oefeningen is een beginners en een gevorderden versie om te doen.

We bieden bij Health en Fit De Werf in Den Haag ook professionele instructeurs aan die jou kunnen helpen en onderstuenen waar nodig. Ook bieden we een veilige en schone sportomgeving aan, zodat je het beste uit je workout kan halen!

Reserveer een gratis proefdag voor circuittraining & HIIT in Den Haag

Wil je eerste een keer ervaren hoe het is om een circuittraining & HIIT bij Health en Fit De Werf in Den Haag te doen? Dat is geen probleem! Er is namelijk de mogelijkheid om vrijblijvend een proefdag mee te doen.