fbpx

Total Body Workout in
Den Haag

Wat is Total Body Workout bij Health en Fit De Werf in Den Haag

Total Body Workout is een intensieve en afwisselende high/low -energy les waarbij conditie training en spier versterkende oefeningen worden gecombineerd. Tijdens het conditionele gedeelte van de les wisselen aerobics, steps, en cardio boxing elkaar wekelijks af.

Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van onder andere kettlebells, elastieken, gewichten, etc. om de buik, – bil en beenspieren te versterken. De total body Workout zorgt voor een super conditie en verhoogt de spiermassa & vetverbranding.

Voor wie is een total body workout

Total Body Workout is voor iedereen toegankelijk. Het maakt niet uit welk conditieniveau je hebt. Iedereen kan het maximale uit deze training halen naar zijn of haar eigen kunnen. In elke zone kunnen de oefeningen worden aangepast aan het niveau van de jezelf door progressie en regressie toe te passen. Onze professionele en ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen waar nodig is. We bieden voor iedereen een veilige, nieuwe en schone sportomgeving aan.

Reserveer een gratis proefdag voor Total Body Workout in Den Haag

Wil je eerst een keer ervaren hoe het is om total body workout bij Health en Fit De Werf in Den Haag te doen? Dat is geen probleem! Er is namelijk de mogelijkheid om
vrijblijvend een proefdag mee te doen.