fbpx

Personal Training in Den Haag

FITLETICS

Een wereld waarbij de gehele samenleving geen last heeft van medische klachten, is een stelling dat nooit gewaarborgd zal kunnen worden. Daarentegen zijn er steeds meer technieken en processen waarmee wij, als personal trainers, deze klachten in de samenleving kunnen verminderen, tot zelfs verhelpen.Bij Fitletics-training geloven wij, dat een specifieke aanpak de key is tot dit succes. Zo kunnen medische klachten sneller worden verholpen met krachttraining die een juiste aanpassing hebben op techniek.

RENATE’S BODY CARE

Voor je lichaam zorgen, het is nogal een opgave. Alles in je lijf staat in verbinding met elkaar en verdient de juiste aandacht. Aandacht door middel van beweging, stimulatie, rust en voeding. Als je dat allemaal alleen moet doen kan dat een flinke opgave zijn. Dat snap ik als geen ander. Maar díe opgave, daar haal ik mijn energie uit.

SAEVUS NUTRITION X CURTIS PT

Dit is de plek waar passie en toewijding samenkomen om jouw doelen te behalen. Gedreven om jou op een motiverende, inspirerende en uitdagende wijze te begeleiden. Mijn aanpak omvat niet alleen fysieke begeleiding, maar ook het versterken van jouw mentale kracht en kennis over fitness en voeding. Van daaruit heb je alle fysieke en mentale tools die je nodig hebt voor een krachtig en energiek leven.

Ongekend Gezond

In onze moderne samenleving is gezondheid een kostbaar bezit geworden. We hebben toegang tot meer voedsel, technologie en comfort dan ooit tevoren, maar dit heeft ons niet per se gezonder gemaakt. Integendeel, we lijden steeds vaker aan chronische ziekten en gezondheidsproblemen als gevolg van onze levensstijl en omgeving.