fbpx

Fitletics in Den Haag

Een wereld waarbij de gehele samenleving geen last heeft van medische klachten, is een stelling dat nooit gewaarborgd zal kunnen worden. Daarentegen zijn er steeds meer technieken en processen waarmee wij, als personal trainers, deze klachten in de samenleving kunnen verminderen, tot zelfs verhelpen.

Bij Fitletics-training geloven wij, dat een specifieke aanpak de key is tot dit succes. Zo kunnen medische klachten sneller worden verholpen met krachttraining die een juiste aanpassing hebben op techniek.
Naast het verminderen/verhelpen van medische klachten zijn wij ook gespecialiseerd in het geven van kracht-en atletische (conditionele) trainingen, waarmee verschillende doelen worden behaald. Deze doelen maken wij realisticher haalbaar, doordat wij bewegingen ontleden tot specifiekere oefeningen met verschillende krachttypes.

Dit realiseren we met functionele oefeningen, die de spieren directer en dieper prikkelen, juiste adviezen in nutritionele inname en precieze metingen over lichaamswaardes en omtrekken.

Heb jij een medische klacht of een specifiek doel voor ogen? Neem dan gerust contact op, want met Fitletics-training is alles mogelijk!

“The only way to finish is to start”

Website: Www.fitletics-training.nl
E-mail: fitletics.training@hotmail.com
Telefoon: 06 58918756
Linkedin: Maurice Kooren