fbpx

Wellness in
Den Haag

Wat is Wellness bij Health De Werf in Den Haag

Wellness in Den Haag staat voor de menselijke zoektocht naar de balans tussen
lichaam en geest. Hoewel het woord inmiddels ontspanning oproept, kan het ook voor inspanning staan: inspanning kan immers ook ontspanning opleveren.

Wellness is wellbeing en fitness. In zijn geheel is wellness de keuze voor een gezonde manier van leven, een gezonde manier van bewegen en geestelijk welzijn. Deze gezonde manier van leven en denken moet een stressvrij, gezond en harmonieus leven opleveren. De tweedeling is gelijk al duidelijk: ontspannen en inspannen.

Ook is wellness niet alleen ontspannen, het is ook nog eens gezond! Zo heeft het een regulerende invloed op je bloeddruk, je verbetert je weerstand en je lichaam wordt ‘schoongespoeld’. In de sauna daalt je bloeddruk. Door de warmte verwijden je bloedvaten waardoor het bloed meer ruimte heeft om te stromen. Tijdens het afkoelen gebeurt het tegenovergestelde.

Voor wie is Wellness

Wellness is voor iedereen, jong of oud het maakt niet uit, iedereen is welkom! Wil je even goed ontspannen dan is wellness ideaal voor jou. Health en Fit De werf in Den Haag beschikt over een nieuwe en frisse omgeving voor wellness.

Reserveer een gratis proefdag voor Wellness in Den Haag

Wil je eerst een keer ervaren hoe de wellness bij Health en Fit De Werf in Den Haag is? Dat is geen probleem! Er is namelijk de mogelijkheid om vrijblijvend een proefdag mee te doen.

Sauna’s

De sauna kan je helpen je gezondheid te verbeteren. Een bezoek aan de sauna is niet alleen lekker maar ook je immuunsysteem verbetert en de bloedsomloop stimuleert en stabiliseert. Je lichaam reageert op de warmte van de sauna en de kou wanneer je afkoelt. Door te transpireren kan het lichaam op een natuurlijke manier genezen, gezond blijven en ontgiften.