fbpx

Sauna’s
in Den Haag

Wat is Sauna’s bij Health en Fit De Werf in Den Haag

De sauna kan je helpen je gezondheid te verbeteren. Een bezoek aan de sauna is niet alleen lekker maar ook je immuunsysteem verbetert en de bloedsomloop stimuleert en stabiliseert. Je lichaam reageert op de warmte van de sauna en de kou wanneer je afkoelt. Door te transpireren kan het lichaam op een natuurlijke manier genezen, gezond blijven en ontgiften.

Je lichaam reageert flink op de warmte in de sauna. Je lichaam werkt hard om af te koelen: je gaat zweten. Door de hoge temperatuur zetten poriën zich open en je
bloedvaten verwijden. Zo kan je huid goed schoon worden. Je raakt niet alleen vocht kwijt, maar ook overtollig talg en ander vuil. Uit een onderzoek van Dr. Doreen Kowatzki aan de Universiteit van Jena is gebleken dat de sauna niet alleen reinigend werkt, maar ook echt gezond is voor je huid: het versterkt de beschermlaag en hydrateert de hoornlaag. Je huid wordt er ook echt sterker van.

Voor wie is de Sauna

Iedereen kan gebruik maken van de sauna. We hebben een nieuwe frisse omgeving voor de sauna’s en onze medewerkers zullen deze regelmatig schoonmaken! Hygiëne staat bij ons voorop, we willen dat iedereen zich fijn en op zijn gemak voelt!

Reserveer een gratis proefdag voor Sauna’s in Den Haag

Wil je eerst een keer ervaren hoe de sauna bij Health en Fit De Werf in Den Haag is? Dat is geen probleem! Er is namelijk de mogelijkheid om vrijblijvend een proefdag mee te doen.