fbpx

Yoga in
Den Haag

Wat is Yoga bij Health en Fit De werf in Den Haag

Yoga beoefenen we om dichter bij de kern van onszelf te komen. De fysieke houdingen zijn er om ons voertuig (het lichaam) soepel en sterk te houden, maar ook om energie te laten stromen, blokkades op te lossen en dieper in contact met ons lichaam te komen.

Yoga leert ons om lichaam en geest, en bewustzijn met elkaar in balans te brengen. De oefeningen (Asana’s) geven kracht en energie en zorgen voor een algeheel prettig gevoel van ontspanning. Juist in onze jachtige 21e eeuw is yoga een goede manier om rust en ontspanning toe te laten.

Mensen die onbekend zijn met yoga hebben nog wel eens het idee dat het bij yoga vooral draait om het doen van gecompliceerde en ongemakkelijke lichamelijke oefeningen. Het tegendeel is waar. Natuurlijk zijn er veel asana’s waarvoor de odige kracht en lenigheid nodig is, maar wie begint met yoga merkt al snel dat de meeste klassieke yoga-oefeningen tamelijk eenvoudig zijn uit te voeren.

Voor wie is yoga

Yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht en conditie en om mee te doen hoef je geen ervaring met yoga te hebben.Bij yoga is de aandacht naar binnen gericht, waardoor je kunt observeren wat er gebeurt in het lichaam en het denken. Onze professionele en ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen waar nodig is. We bieden voor iedereen een veilige, nieuwe en schone sportomgeving aan.

Reserveer een gratis proefdag voor Yoga in Den Haag

Wil je eerst een keer ervaren hoe het is om yoga bij Health en Fit De Werf in Den Haag te doen? Dat is geen probleem! Er is namelijk de mogelijkheid om vrijblijvend een proefdag mee te doen.